Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ommekeer, knotsgek slot en paars-wit met valse noot: de samenvattingen van de JPL-duels

Jupiler Pro LeagueDe openingsspeeldag van de Jupiler Pro League is achter de rug. Ook dit seizoen kan u op HLN.be de samenvattingen bekijken. Dit weekend: de ommekeer Achter de Kazerne, het knotsgekke slot op Jan Breydel en de dramatische start in het Lotto Park.

17 reacties

 • nico baelde

  1 jaar geleden
  @vandermeeren : alvorens te schrijven “kijken niet meer waard” zou je beter de ganse match gezien hebben dan enkel de subjectieve verslaggeving van sporza. De commentaar op eleven-sport vond de 13’ extra tijd zelfs nog te weinig. Ik heb de indruk dat iedereen maar iets lukraak schrijft zonder de match gezien te hebben. Onthou je van commentaar als je enkel een samenvatting gezien hebt want ook journalisten zijn maar mensen die een voorkeur kunnen hebben. En idd, club was nog niet top.
 • philippe vandermeeren

  1 jaar geleden
  Vanaf 1ste speeldag al duidelijk dat brugge kampioen zal worden. Onterechte penalty, verlengingen. Dacht dat verlengingen na een gelijkspel kwam na 90 minuten. En in competitie geen verlengingen toch. Kijken niet meer waard.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Wat een geluk dat brugge uiteindelijk gelijk maakte of er was nog steeds niet afgefloten. En ik beklaag de scheids die hun volgende match moet fluiten. Elke beslissing zal minutieus ontleed worden. Iedereen zal zich de vraag stellen: gaan ze hen nu echt elke keer opzichtig blijven bevoordelen?
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Dat er 10 min. extra tijd gerekend wordt is al veel maar mogelijk. Maar waar komen die andere 3 min. vandaan???
 • Yari Verbeke

  1 jaar geleden
  Het is weer van hetzelfde... altijd voort spelen totdat Brugge punten pakt! Totaal oneerlijk!