BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
2
EINDE
1
KAA Gent GNT
 • 37' Goal Ryota Morioka
 • 73' Goal Adem Zorgane
 • Hong Hyun-seok Goal 22'

Okumu krijgt vier speeldagen schorsing voorgesteld voor rode kaart op Charleroi, AA Gent gaat niet akkoord

Jupiler Pro LeagueHet Bondsparket vordert vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, voor Joseph Okumu. Zijn domme rode kaart op slag van rust brak AA Gent zuur op tegen Charleroi. Coach Hein Vanhaezebrouck was zondagavond dan ook woest: “Dit is onaanvaardbaar”, klonk het. AA Gent gaat wel niet akkoord met het voorstel.

12 reacties

 • Eddy Bosch

  3 maanden geleden
  Gent mankeert 2 cruciale dingen: een bestuurslid die in de BVB zetelt en een sugar daddy. Steeds negatieve kritiek op Hein, maar is wel de enige die een koe een koe durft noemen. Velen denken wat Hein zegt maar zijn meestal doof en stom.
 • Wilfried Kumps

  3 maanden geleden
  Inderdaad Ben, de speler van Gent krijgt terecht rood (je mag niet reageren, punt) maar als je de beelden herbekijkt (wat de VAR dus doet) zie je toch duidelijk dat de speler van Charleroi niet gewoon wat duwt maar een regelrechte slag uitdeelt...! En dan voor dood neervalt na die duw... Dat is voetbal, zeker? De reden waarom het mij minder en minder interesseert, eerlijk gezegd...
 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  Als hij niet kan winnen is het altijd boel met deze man.
 • Ben Geerinck

  3 maanden geleden
  Enkele tikken? Je ziet de speler van Charleroi duidelijk hard op de rug slaan van Okumu. Ik keur diens reactie niet goed, en rood was hier op zijn plaats, maar dan wel voor beide spelers.
 • Rik Bogaert

  3 maanden geleden
  Vanhaezebroek woest. Hij is toch iedere week woest?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Marc Degryse zag een hoop tekortkomingen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  24

  Marc Degryse zag een hoop tekortko­min­gen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”

  “Vijf nederlagen op een rij in de Brusselse derby. Jezus Christus.” Onze huisanalist Marc Degryse zag dat de beperkingen en tekortkomingen bij Anderlecht duidelijk zichtbaar waren tegen Union. Te weinig leiderschap, te weinig kwaliteit in en rond de zestien meter. Degryse maakt zich zelfs zorgen over een zomeraanwinst. “Misschien moet Peter Verbeke zelfs nog twee aanvallers halen.”