BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
2
EINDE
1
KAA Gent GNT
 • 37' Goal Ryota Morioka
 • 73' Goal Adem Zorgane
 • Hong Hyun-seok Goal 22'

Okumu krijgt vier speeldagen schorsing voorgesteld voor rode kaart op Charleroi, AA Gent gaat niet akkoord

Jupiler Pro LeagueHet Bondsparket vordert vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, voor Joseph Okumu. Zijn domme rode kaart op slag van rust brak AA Gent zuur op tegen Charleroi. Coach Hein Vanhaezebrouck was zondagavond dan ook woest: “Dit is onaanvaardbaar”, klonk het. AA Gent gaat wel niet akkoord met het voorstel.

12 reacties

 • Eddy Bosch

  3 maanden geleden
  Gent mankeert 2 cruciale dingen: een bestuurslid die in de BVB zetelt en een sugar daddy. Steeds negatieve kritiek op Hein, maar is wel de enige die een koe een koe durft noemen. Velen denken wat Hein zegt maar zijn meestal doof en stom.
 • Wilfried Kumps

  3 maanden geleden
  Inderdaad Ben, de speler van Gent krijgt terecht rood (je mag niet reageren, punt) maar als je de beelden herbekijkt (wat de VAR dus doet) zie je toch duidelijk dat de speler van Charleroi niet gewoon wat duwt maar een regelrechte slag uitdeelt...! En dan voor dood neervalt na die duw... Dat is voetbal, zeker? De reden waarom het mij minder en minder interesseert, eerlijk gezegd...
 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  Als hij niet kan winnen is het altijd boel met deze man.
 • Ben Geerinck

  3 maanden geleden
  Enkele tikken? Je ziet de speler van Charleroi duidelijk hard op de rug slaan van Okumu. Ik keur diens reactie niet goed, en rood was hier op zijn plaats, maar dan wel voor beide spelers.
 • Rik Bogaert

  3 maanden geleden
  Vanhaezebroek woest. Hij is toch iedere week woest?
 1. Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

  Onze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”