Casper De Norre komt net te laat om een schot van Jackson Tchatchoua af te blokken.
Volledig scherm
Casper De Norre komt net te laat om een schot van Jackson Tchatchoua af te blokken. © BELGA
OH Leuven OHL
1
EINDE
1
Charleroi CHA
 • 61' Goal Thomas Henry
 • Adem Zorgane Goal 8'

OH Leuven en Charleroi houden elkaar in evenwicht na aantrekkelijke tweede helft, Van Cleemput: “Aan de rust had match beslist moeten zijn”

Jupiler Pro LeagueDerde match en derde keer 1-1 voor OHL. Weer met een doelpunt van Henry. Charleroi was in de eerste helft de betere ploeg. OHL mocht zich gelukkig prijzen met de 0-1 aan de rust, maar vocht zich daarna in de wedstrijd.

1 reactie

 • viktor van gestel

  3 maanden geleden
  m.i. de 2 zwakste ploegen
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  ONS RAPPORT. Drie Club-spe­lers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

  Geen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.