Oekraïner die Charleroi Europees pijn deed, trekt shirt RC Genk aan

VideoRC Genk heeft de rangen versterkt met de Oekraïense international Ruslan Malinovsky. De 22-jarige middenvelder, onder contract bij Shakhtar Donetsk, komt over van het Oekraïense Zorya Luhansk. Dat is de ploeg die in augustus Charleroi uitschakelde in de derde voorronde van de Europa League. Daarbij scoorde Malinovsky drie van de vijf doelpunten. Bekijk hier de beelden!

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Hein Vanhaezebrouck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”
  AA Gent

  Hein Vanhaeze­brou­ck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”

  Met groepswinst in de Conference League op zak, hoopt AA Gent in de competitie eindelijk een reeks neer te zetten die aansluiting geeft bij de plaatsen in play-off 1. Die reeks moet zondag ingezet worden tegen Standard. “Ik verwacht een ‘close game’. Voor hen is dit de match van de week, terwijl wij ons eerst op Anorthosis hebben moeten focussen”