Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OEFENMATCHEN JPL. Club Brugge creëert nauwelijks en verliest van Kortrijk - Beerschot verslikt zich in Duitse derdeklasser - Moeskroen wint

11 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  3 maanden geleden
  Jaja Guilliaume en dat tegen een Europeese topper,met name "Eendracht Termien".
 • JAN KENIS

  3 maanden geleden
  Club Brugge zou zich beter op de eigen versterkingen concentreren in plaats van bij andere ploegen onrust te stoken (Antwerp-Balikwisha en Anderlecht-Nmecha).
 • Dirk Van der Weeën

  3 maanden geleden
  Als het voor de prijzen is zullen we er wel staan wees maar gerust. En het zal met meer punten zijn.
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Bij Brugge lopen momenteel heel wat technisch onderlegde spelers rond. Wat gezegd van Lang, De Ketelaere, Mata, Mignolet,... Sommige opmerkingen hieronder zijn serieus uit hun context gerukt.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Geen paniek, Club speelt op niveau! Lopen, stampen en vooral veel zweten zoals ze het zo graag zien en hebben bij Club. Techniek en finesse daar passen ze voor.
 1. Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle

  Jelle Vossen wordt één speeldag effectief geschorst na zijn rode kaart afgelopen weekend. Hij krijgt twee speeldagen voorwaardelijke schorsing en een boete van 2.000 euro. Dat heeft het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal beslist. Het Bondsparket had nochtans een zwaardere straf van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro gevorderd tegen de spits van Zulte Waregem.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.