Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
3
KAS Eupen EUP
 • Andreas Beck Goal 9'
 • Edo Kayembe Goal 62'
 • Smail Prevljak Goal 88'

Nieuw dieptepunt: Beerschot valt nog voor rust met negen en gaat met 0-3 onderuit tegen Eupen

Jupiler LeagueTwee rode en een pak gele kaarten en weer verloren: ondanks de trainerswissel moet je helderziende zijn om beterschap bij Beerschot waar te nemen. De Panda’s hoefden niet eens sterk te presteren om te winnen en zich netjes in het zog van Club Brugge te nestelen.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaarde, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat
  Voetbal
  3

  Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaar­de, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat

  Erling Haaland prijkt voor het eerst bovenaan de lijst van waardevolste voetballers ter wereld. Het studiebureau KPMG Football Benchmark schat zijn huidige prijs in op 144,2 miljoen euro, Kylian Mbappé zakt met 139,5 miljoen euro naar de tweede plek. Van de spelers in de Belgische competitie is Charles De Ketelaere nu al 18,2 miljoen euro waard.