Hans Vanaken en Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken en Radja Nainggolan. © Photo News/Belga

Nainggolan de publiciteitsstunts, Vanaken de statistieken. Maar wie is z’n geld het meest waard? “Radja blijft een zéér slimme transfer”

Belgisch voetbalDronken achter het stuur, op bezoek in een kinderziekenhuis of samen met Lukaku gespot in een Antwerps restaurant. Het is haast niet te tellen hoe vaak Radja Nainggolan de voorbije weken al Het Laatste Nieuws haalde in een niet-sportieve context. Hans Vanaken daarentegen valt vooral op met zijn prestaties óp het veld. Wie is z’n stevige loon (straks) het meest waard? “Voor Paul Gheysens en zijn bedrijf is Radja gewoon pure reclame.”

22 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  voetballers zijn als schilderijen zoveel waard als wat een zot er voor geeft
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Omdat degenen die er rijkelijk voor overbetaald worden erg goed zijn in het tegen een bal stampen Patrick en er veel mensen zijn die daar van genieten
 • Patrick Souffriau

  1 maand geleden
  Waarom worden voetballers zo geprezen ze worden er rijkelijk voor overbetaald om tegen een bal te stampen
 • Theo Collewaert

  1 maand geleden
  Pure reclame ? Raja heeft noggeen deuk in een pakje boter getrapt tot op heden , welke reclame is dat dan. Zou bij het huidige Club zelfs niet op de bank zitten
 • Ronny Ceunen

  1 maand geleden
  Voor Vanaken is elke euro er één teveel...
 1. Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbalsfeer als bij Union”
  PREMIUM
  10

  Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbal­sfeer als bij Union”

  Niet alleen op het veld, ook ernaast loopt het momenteel storm voor Union Saint-Gilloise. Wekenlang op voorhand uitverkochte wedstrijden, leeggeplunderde fanshops, buitenlandse voetbaltoeristen: wat is de verleidingskracht van de verrassende leider in onze hoogste voetbalklasse? “Echtheid. Nergens in dit land vind je nog zo’n authentieke voetbalsfeer en dito stadion als bij Union.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. HIGHLIGHTS. Raman laat ploeg in de steek, ook Antwerp en Club met billen bloot terwijl Union KVO vermorzelt en 7 punten uitloopt
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  HIGHLIGHTS. Raman laat ploeg in de steek, ook Antwerp en Club met billen bloot terwijl Union KVO vermorzelt

  Aan spektakel geen gebrek, op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League. Zo gingen zowel Club Brugge als Antwerp met de billen bloot, waarna Union de sloopkogel bovenhaalde in Oostende en zo aan de kop van de ranking al een voorsprong van zeven punten telt. Ook Anderlecht, dat het licht van Benito Raman zag uitgaan, en Racing Genk leden trouwens duur puntenverlies. De hoogtepunten van alle wedstrijden, hierboven en hieronder!