Hans Vanaken en Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken en Radja Nainggolan. © Photo News/Belga

Nainggolan de publiciteitsstunts, Vanaken de statistieken. Maar wie is z’n geld het meest waard? “Radja blijft een zéér slimme transfer”

Belgisch voetbalDronken achter het stuur, op bezoek in een kinderziekenhuis of samen met Lukaku gespot in een Antwerps restaurant. Het is haast niet te tellen hoe vaak Radja Nainggolan de voorbije weken al Het Laatste Nieuws haalde in een niet-sportieve context. Hans Vanaken daarentegen valt vooral op met zijn prestaties óp het veld. Wie is z’n stevige loon (straks) het meest waard? “Voor Paul Gheysens en zijn bedrijf is Radja gewoon pure reclame.”

22 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  voetballers zijn als schilderijen zoveel waard als wat een zot er voor geeft
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Omdat degenen die er rijkelijk voor overbetaald worden erg goed zijn in het tegen een bal stampen Patrick en er veel mensen zijn die daar van genieten
 • Patrick Souffriau

  1 maand geleden
  Waarom worden voetballers zo geprezen ze worden er rijkelijk voor overbetaald om tegen een bal te stampen
 • Theo Collewaert

  1 maand geleden
  Pure reclame ? Raja heeft noggeen deuk in een pakje boter getrapt tot op heden , welke reclame is dat dan. Zou bij het huidige Club zelfs niet op de bank zitten
 • Ronny Ceunen

  1 maand geleden
  Voor Vanaken is elke euro er één teveel...
 1. ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  ONS RAPPORT. Drie Club-spe­lers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

  Geen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.