Bryan Heynen van KRC Genk en Marian Shved van KV Mechelen.
Volledig scherm
Bryan Heynen van KRC Genk en Marian Shved van KV Mechelen.

Na spooknamiddag aan Den Dreef: KV Mechelen praat nu met Racing Genk over uitstel

Jupiler Pro LeagueGaat na OHL-KVM ook Racing Genk-KV Mechelen woensdag niet door? De kans bestaat. Malinwa, waar keepers Coucke en Wenssens coronapositief zijn, wil de match uitstellen en gaat daarvoor in dialoog met de Limburgers. 

4 reacties

 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  De match tegen OHL gewoon uitgesteld ? Waar halen ze het ? Gewoon forfait is dit. Ik begrijp trouwens die ezelarij niet van Mechelen. Het gaat alleszins niet over de 'gezondheid' van spelers.
 • Paulp Goris

  4 maanden geleden
  Spelen met de spelers die niet besmet zijn , mogen beloon worden . Al dat uitstel voor niets nodig want dat stopt niet dan
 • Owen Degrave

  4 maanden geleden
  Als je de veiligheid van je spelers zo aantrekt moet ie misschien opteren om alle groeps trainingen even op te schorten voor een klein week. Immers je daar kans hebt om besmet te geraken. Een ander goed idee is dat enkel de spelers die effectief bewegen zonder mondmasker rondlopen dus trainers/ondersteund personeel kan een mondmasker dragen immers jullie naast elkaar staan. En een aantal beloften zitten in de testprotocollen, welke? Misschien een doelman want dan is het ook uitgeklaard?
 • Patrick Peeters

  4 maanden geleden
  Als de proleage hun eigen reglement had gevolgd was er niets aan de hand geweest. Centen hebben voor hun blijkbaar meerwaarde dan de gezondheid van de bevolking. Proficiat KV voor jullie terechte en enige juiste beslissing.
 1. Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk
  Champions' Play-Offs
  19

  Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk

  Advantage Club Brugge. Halfweg de Champions’ Play-Offs is Club Brugge over Union in de stand gesprongen en ook de statistieken geven momenteel het voordeel aan Club. Kansberekening van de hand van professor Jean-Pierre Ottoy van de Universiteit Gent en zaakvoerder van Statter, leert dat blauw-zwart 56,2% kans maakt om straks kampioen te spelen. Voor Union is dat 43,5%. En er is zowaar ook nog een scenario waarin Anderlecht de titel kan pakken.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.