BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mulder: "Een spits, wat is dat?"

6 reacties

 • Eric Severijns

  5 jaar geleden
  Mark Didden, de verdediger had Hanni vast op wijze waar je zelfs bij judo moet opletten dat je geen fout tegen krijgt, wat het 3de doelpunt van Standard betreft is er weer voorafgaand buitenspel helaas waren Delferiere en co weer aan het slapen. Trouwens over het natrappen van enkele Standardspelers lees of hoor ik niets.
 • Francois Troch

  5 jaar geleden
  Mark Didden, rood, belachelijk de standard speler had Hanni vast en hij rukte zich los, eens goed kijken helpt misschien
 • Jarne Van Pelt

  5 jaar geleden
  Van Holsbeeck heeft hem indertijd aangekocht als middenvelder, en dus zal Hanni de volgende keer terug op dat middenveld staan. Van Holsbeeck's wil is wet! Gelukkig mag Hanni binnenkort bij een andere club in de aanval zijn ding gaan doen, en mag Van Holsbeeck thuis op zijn spelconsole de spelersaankopen gaan doen.
 • mark didden

  5 jaar geleden
  Hanni had normaal geen 3x mogen scoren na zijn slag in het gezicht van de standard speler. Was zuiver rood. Er worden rode kaarten gegeven voor veel minder. Standard was gisteren 80 min de beste ploeg. Wat een rampzalige tactiek van HVH RSCA fan
 • Georges Vande Velde

  5 jaar geleden
  Een spits is flauwe kul. Iedere voetballer op hoog niveau kan aanvaller zijn. De tijd van centervoor,links of rechtse hoek, links of rechtse binnenspeler,bacq enz ... is lang verleden tijd. Nu is iedereen aanvaller of verdediger.