Jan De Meuleneir- Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir- Photo News

Morioka definitief naar Anderlecht: grotere kans op Europees voetbal overtuigde Japanner

Belgisch voetbalEen definitieve transfer, voor 3,5 jaar. Ryota Morioka (26) verlaat Waasland-Beveren per direct voor RSC Anderlecht. Voor Hein Vanhaezebrouck moet de Japanner met de gouden voetjes een extra troef worden in play-off I.

19 reacties

 • Rik Cappelle

  5 jaar geleden
  Kevin ipv uw gal te spuwen op de KBVB moet ge uw gifpijlen richten naar waar ze horen terecht te komen , namelijk de FIFA. Of denkt ge misschien dat de KBVB aan die materie van transfers iets kan veranderen ? Het strafschoppunt kunnen ze ook op geen 10m van de goal leggen zulle.
 • Allard Emile

  5 jaar geleden
  Beste Beveren supporters, ik begrijp jullie ontgoogeling maar het is niet de schuld van Anderlecht dat de wintertransfers bestaan. Het is altijd frustrerend te moeten toekijken hoe de beste spelers worden weggeplukt bij kleinere ploegen. Het geld ook voor de Belgische topclubs tegenover de buitenlandse miljoenen.
 • Kevin Van moere

  5 jaar geleden
  Tis gewoon een schande..!! Alles draait om geld..!! En wij als supp blijven steeds achter. Wij zijn alleen goe om onze zuur verdiende centjes te geven voor een abb.. we hadden een super ploeg,nu is alles omzeep..!! Merci Belgische maffia bond..!! Triestig
 • Willy Govaert

  5 jaar geleden
  Stel nu dat Waasland Beveren begint af te glijden in de rangschikking, is Sven Vermant de gebeten hond, niet het bestuur !!
 • Roos Desreveaux

  5 jaar geleden
  het is gemakkelijk dat de "grote ploegen" de beste spelers van de "kleinere" ploegen wegplukken zoals a'lecht nu doet met beveren.Moriaka speelt net enkele maanden bij beveren en hij is redelijk goed en ze willen direct hoperop met dank aan bayat.dat is allemaal competitievervalsing maar wettelijk kan het wel die slavenhandel.een schande.