Volledig scherm
© BELGA
3
EINDE
2
 • Marko Bakic 18'
 • Nuno Da Costa 53'
 • Imad Faraj 81'
 • Yuma Suzuki 63'
 • Keito Nakamura 90'+1'

Moeskroen zet STVV opzij en tekent zo het doodvonnis van Muscat

Jupiler Pro LeagueMoeskroen heeft blijkbaar genoten van zijn corona-verlof. Na 4 op 6 tegen de beide Brugse clubs, grijpt het nu ook zijn directe rivaal om de degradatieplaatsen, het matige STVV, met efficiënt countervoetbal bij de keel. Het was het laatste duel voor de Truiense coach Kevin Muscat, want de Australiër werd later op de avond ontslagen.

0 reacties

 1. Van 2-0 naar 2-3: OH Leuven boekt comebackzege tegen Zulte Waregem na penaltydebacle in slotfase
  Play
  Jupiler Pro League

  Van 2-0 naar 2-3: OH Leuven boekt comebackze­ge tegen Zulte Waregem na penaltyde­ba­cle in slotfase

  OH Leuven stelde een einde aan de zegereeks van Zulte Waregem. Essevee liep nochtans tot 2-0 uit, maar werd na de pauze overpowered door een beter Leuven. Het team van Marc Brys pakte uiteindelijk de volle buit na een strafschop die het in de slotminuut op aangeven van de VAR tweemaal mocht trappen. Tot razernij van gans Zulte-Waregem en vooral van doelman Louis Bostyn, de anti-held van de avond.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Marc Coucke zelfkritisch over zijn werk bij Anderlecht, maar hij denkt niet aan verkoop: “Zelfs niet na een titel”
  Anderlecht

  Marc Coucke zelfkri­tisch over zijn werk bij Anderlecht, maar hij denkt niet aan verkoop: “Zelfs niet na een titel”

  De intenties waren al gekend en zijn nu ook uitgesproken. Tijdens zijn passage in ‘Het Huis’ bij Eric Goens, vanavond op Eén, benadrukt Anderlecht-eigenaar Marc Coucke dat hij niet aan een verkoop denkt. “Zelfs niet na een titel.” Coucke bezit samen met vennoot Joris Ide 74 procent van de aandelen, volgens onze informatie is het een zekerheid dat hij de financiële inspanningen zal leveren om Anderlecht uit de put te krijgen. Coucke is bereid mee te stappen in het herstelplan, met een kapitaalsverhoging van 70 miljoen euro. Ook de B-aandeelhouders, met Michael Verschueren als aanspreekpunt, zijn er sinds kort van overtuigd dat het tot een akkoord zal komen. Normaal gezien komt het nog dit jaar tot een overeenkomst, de onderhandelingen verlopen constructief.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"