Belga/Instagram Mbaye Diagne
Volledig scherm
© Belga/Instagram Mbaye Diagne

Misnoegde Diagne reageert op criticasters en post foto van z’n statistieken op Instagram

Jupiler Pro LeagueNeen, Mbaye Diagne wordt geen Club Brugge-icoon. De Senegalees is na zijn penaltyfrats tegen PSG op een zijspoor beland bij blauw-zwart en speelt vooralsnog geen wedstrijden met inzet meer. Op Instagram snoert de aanvaller z’n criticasters de mond.

12 reacties

 • Marc Malfroy

  1 jaar geleden
  36/45 in de Jupiler League en Diagnedinges heeft 4x gescoord. Kampioen worden zal niet van hem afhangen + Club heeft financieel nog wat reserve, andere "topploegen" daarentegen.... Goede beslissing!
 • Jurgen De doncker

  1 jaar geleden
  Hiermee bewijst hij gewoon dat club gelijk heeft hem niet meer laten te spelen. Die fout in PSG gaat hem heel zijn leven achtervolgen, je kan het zelf omkoping noemen dat hij zo klungelig mist en hierdoor meer kansen geeft aan zijn club galasataray. Dat niemand daar vragen bij stelt vind ik heel raar!
 • Erik Neyt

  1 jaar geleden
  Hij heeft duidelijk geen besef van zijn daden,heeft heel zwaar ingezet,en verloren,zo is het nu eenmaal in het voebal,maar ook in het gewone leven,mensen moeten voordurend beslissingen nemen,en liefst de juiste.
 • Andy De Clercq

  1 jaar geleden
  Ik vond ook dat diagne moest gestraft worden. Maar waarim geen 2de kans nu? Denken jullie nu echt dat hij de enige aanvaller met pretentie is? Laat het hem bewijzen en indien het hem niet lukt, stuur hem terug.een goalgetter heeft club momenteel ook niet he.
 • staf marien

  1 jaar geleden
  Op pretentie en ego is hij echt wereldklasse,hij snapt het nog steeds niet en zal het nooit snappen dat er regels zijn die moeten gerespekteerd worden.
 1. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei