Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
1
 • Ryota Morioka 78'

Meteen sensatie: kampioen Club Brugge onderuit tegen Charleroi, Morioka straft blunder van Mechele genadeloos af

Jupiler Pro LeagueWat is er aan de hand met Club Brugge? Na de verloren bekerfinale ging blauw-zwart nu zelfs thuis tegen Charleroi onderuit. Twee slappe prestaties met twee dure nederlagen als gevolg.

60 reacties

 • Erwin Van Roy

  6 maanden geleden
  Nolle Verdonck is het zo erg gesteld met u dat je al moet hopen dat Anderlecht verliest op KVM jij bent geen club supporter laat staan een voetbal liefhebben het enigste dat jij doet is RSCA afkraken zonder enige kennis van voetbal in uw reactie te zien zou je nog geloven dat Club onverdiend verloren heeft. Triestig manneke in dit artikel rsca bijhalen.
 • gerd de geest

  6 maanden geleden
  Sinds januari is Brugge al niks meer, ze mogen heel blij zijn met hun gekregen titel. In play off 1 hadden ze niks meer gewonnen.
 • Jeffrey Deekers

  6 maanden geleden
  Ik dacht dat ze in Brugge zich gingen meten met de beste van de Champions league? Veel succes mannen
 • raymonda dewulf

  6 maanden geleden
  Moet er geen afstand zijn?
 • Freddie Heremans

  6 maanden geleden
  Club is de enige club ter wereld die NIEMAND koopt, die geen vers bloed denkt nodig te hebben, die vooral een uitgeperste uitgeleefde indruk maakt, geen frisheid, geen enthousiasme, precies kompels die naar de kolenmijn trekken om hun trieste dagtaak aan te vangen met lood in hun schoenen. En de voorman, Clement, lult maar wat aan.
 1. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari