Wie van de 9 zien we straks terug in play-off 1?
Volledig scherm
PREMIUM
Wie van de 9 zien we straks terug in play-off 1? © Belga/Photo News

Met 9 voor 3 plaatsen, de kandidaten voor play-off 1 gewikt en gewogen door onze clubwatchers: wie heeft de beste eindsprint?

Jupiler Pro LeagueEen koninklijke sprint. Nek aan nek, met 9 op een lijn. Vier speeldagen - vijf in het geval van Gent en Charleroi - restten ons nog voor de play-offs, en liefst negen teams strijden nog voor een plekje bij de eerste vier. Onze clubwatchers laten hun licht schijnen over hoe kansrijk/-loos de missie van ‘hun’ teams op play-off 1 is. 

13 reacties

 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Als Brugge slim is laten ze Anderlecht winnen. Met RSCA in de play-offs zijn ze al zeker van 6 punten en is de titel zo goed als binnen. Eigenlijk geldt dit ook voor Antwerp en hun 2de plaats. RSCA laten winnen zodat die denken dat ze goed bezig zijn en dan gewoon op hun plaats zetten in de PO's...
 • Patrick Brusseel

  2 maanden geleden
  Als je te weinig scoort kan je volgens mij nooit de best voetballende ploeg zijn. Want scoren is net de bedoeling van (goed) voetbal.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  De best voetballende ploeg RSCA beloont zichzelf niet door weinig te scoren.
 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  Afgaand op de speeldagen heeft KVO een makkelijker schema dan Anderlecht dat nog Brugge en Antwerp heeft maar elke match moet gespeeld worden. Time will tell. En anderen kunnen inderdaad ook nog.
 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Gezien het nog te spelen programma, zie ik KVO makkelijk standhouden in de top 4. Antwerp heeft in de top4 nog de moeilijkste opdracht. Maar als ze één match weten te winnen, moeten Anderlecht al 9 op 12 halen om op plaats 4 te komen. Dat zie ik niet gebeuren. De vier die er nu staan, zullen ook de vier zijn binnen 5 weken, vermoed ik.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei