Ook Anderlecht - Genk lag vanavond voor de rust enkele minuten stil na een salvo van vuurpijlen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Anderlecht - Genk lag vanavond voor de rust enkele minuten stil na een salvo van vuurpijlen. © Photo News

“Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

Jupiler Pro LeagueEen nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”

38 reacties

 • Thibeau De Winne

  2 maanden geleden
  Als ze het op luchthavens kunnen , waarom in stadions niet. Kost het te veel? Voetballers verdienen veel.
 • guido blok

  2 maanden geleden
  Vuurwerk bij , masker bij, arresteren en levenslang stadion verbod. Dat zal de enige weg zijn.
 • Antoine Vermeulen

  2 maanden geleden
  Ons voetbal is niet doodziek. Inflatie en ongerustheid is wat er zich afspeeld in verschillende lagen vd bevolking. Dat spiegelt zich 1/1 af in onze stadions.
 • wesley netnem

  2 maanden geleden
  Er wordt Geld genoeg gespendeerd aan de exuberante lonen van spelers , managers ezv ..in het voetbal . Dat de grote Clubs nu maar eens in de buidel tasten voor de veiligheid voor alle Clubs ! Dus een systeem met gezichtscan of vingerafdruk om de stadions binnen te kunnen ! Na een tijdje geraken de amokmakers de stadions niet meer binnen ! Er staan genoeg camera's in en rond de stadions om die mensen te identificeren en registreren zodat ze de stadions Nooit meer binnen kunnen ! ?
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Zolang het voetbal dit niet massaal voelt in de portemonnee zal er niet sterk ingegrepen worden , als morgen de financiële schade oploopt of groot wordt dan gaan ze waarschijnlijk ingrijpen.