Marc Degryse over de scenario’s op de slotspeeldag: “Anderlecht verdient play-off 1, Oostende heeft 1 procent kans op kwalificatie”

Jupiler Pro LeagueNog één speeldag en dan zit de reguliere competitie erop in de Jupiler Pro League. Wie haalt play-off 1? En wat onderin het klassement? Onze analist Marc Degryse werpt een blik op de verschillende scenario’s.

51 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Oostende sterk voetbal, mooi dat is wat anders. En RSCA plaatst zich, dat zou terecht zijn. Als Club zo voort doet zoals ze bezig zijn, worden ze zelfs geen kampioen.
 • Alain Caliber

  2 maanden geleden
  Patrick Van puymbroeck Elleboog telt niet mee omdat men met de elleboog niet mag scoren. Dus wel off-side...
 • Patrick Van puymbroeck

  2 maanden geleden
  Anderlecht word altijd opgehemeld net als hun spelers of die voor rode duivel gaan terwijl er betere rondlopen 1 grote gemaakte fake ploeg niemeer of minder en de scheids zullen wel weer een regeltje treffen net zoals die offside op brugge de elleboog van anderlechtspeler steekt meer achteruit dan de voet van vormer maar typisch niet ze moeten en zullen erbij zijn dar scenario kennen we
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  degryse is zoals alle sportcommentatoren: ze draaien als een windhaan. Tot een paar weken geleden vonden ze dat anderlecht onddermaats speelde. Nu hemelen ze de ploeg op als een 2de real. Ik had gaarne oostende en anderlecht in po1 gezien want ze brengen allebei mooi verzorgd en attractief voetbal zoals genk en brugge. En Antwerp is huilen met de pet op.
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Op basis van wat verdient RSCA PO 1? Op basis van aantal gekregen strafschoppen? Op basis van aantal onterechte beslissingen in hun voordeel? Ik weet het niet goed hoor. Of enkel omdat Kompany een 'sumpathieke gast' is?