Een ontgoochelde Amuzu.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ontgoochelde Amuzu. © Belga

Marc Degryse maakt zich niet al te veel zorgen om Anderlecht: “Problemen zijn van tijdelijke aard. Het komt wel goed”

JUPILER PRO LEAGUEMarc Degryse heeft er - tegen zijn eigen verwachtingen in - een leuk weekend opzitten. Voor ons fileert hij de openingsspeeldag, waarbij hij uiteraard niet om de teleurstellende resultaten van de topclubs heen kan. “Op de Bosuil is er nog veel werk, met Anderlecht komt het wel goed.”

26 reacties

 • eric polspoel

  1 jaar geleden
  Alles vraagt zijn tijd
 • Eddy Spans

  1 jaar geleden
  Waarom een Raman halen en Harwood-Bellis terwijl je daar al alternatieven genoeg hebt (Delcroix, Cobbaut, Azimeru, Amuzu, El Hadj, Verschaeren, Cullen…) en niet met dat geld en een deel van de opbrengst van Lokonga, Nmecha gekocht? Dan weet je tenminste wat je koopt (en niet weer huurt)!
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Op basis van 1 speeldag moet men nog geen verregaande conclusies trekken. De spelerskernen zijn nog niet compleet en de nieuwe spelers hebben nog hun aanpassingsperiode nodig. Eind september kan je pas een eerste serieuze evaluatie maken.
 • Frederik Janssens

  1 jaar geleden
  Het komt niet meer goed met Anderlecht zolang Kompany er is. Hij kan het niet. Dat 4-4-2 systeem trekt op niets, de spelers staan op de verkeerde plaats. En Kompany altijd maar hetzelfde liedje herhalen na de match, ben ik wel beu gehoord.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Wat mij betreft komt het zeker goed. Play-off 1 wordt een makkie, met veel schitterende momenten van snedig en goed voetbal. De verdediging zal er staan als blok en vooraan komt een kundige spits. Ieder jaar kan je gerijpt talent verkopen aan monsterbedragen en vervangen door een goede aankoop. Deze visie zorgt altijd voor grote vooruitgang. Het is weer aan Pol D.