Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marc Coucke roept Belgische clubs op elkaars stadionplannen te steunen: "Stop aan de jaloezie en onderkruiperij" - "Het is erg voor hem", zegt Gheysens

Jupiler Pro LeagueOok huidig KV Oostende-voorzitter en toekomstig Anderlecht-voorzitter Marc Coucke is de malaise in de Belgische stadiondossiers grondig beu en roept de clubs op elkaars stadionplannen te steunen. "Als we nu eens allemaal elkaars nieuwe stadions gunnen en steunen!! Dan gaat het Belgisch voetbal er in totaal op vooruit. Stop aan de jaloezie en onderkruiperij!", schreef Coucke vandaag op Twitter.

44 reacties

 • bjorn Vermeerch

  5 jaar geleden
  Mr Coucke U hebt gelijk MAAR vanaf 01 maart zal u merken dat andere clubbestuurders u niet meer zullen aanzien als de vrolijke KVO-voorzitter maar als de grote concurrent & vijand. Wees op u hoede
 • Roland Borny

  5 jaar geleden
  Hopelijk beseft Paultje dat hij met zo'n mentaliteit binnekort geen stadions meer zal moeten bouwen in Belgie.
 • Frans Van der Borght

  5 jaar geleden
  Een man die verder kijkt dan de bekrompen Belgische mentaliteit tegen tegenwoordig heerst. Proficiat! Wij zijn toch mensen. Gun mekaar geluk.
 • Titine d' Oléron

  5 jaar geleden
  Brood en spelen geven aan de massa is niet meer van deze tijd, afbreken die mottige arena's waar miljonairs achter een balletje hollen.
 • hugo van de velde

  5 jaar geleden
  Ben bijna 60 jaar en ben nog NOOIT naar een voetbalwedstrijd gaan kijken. Nee geen zin om tussen een massa brullende en tierende (fans?) te gaan staan.