De paars-witte miserie duurt voort: op de tribune keken CEO Peter Verbeke, voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Mark Coucke het met lede ogen aan
Volledig scherm
De paars-witte miserie duurt voort: op de tribune keken CEO Peter Verbeke, voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Mark Coucke het met lede ogen aan © Twitter
Anderlecht AND
0
EINDE
1
Charleroi CHA
 • Ryota Morioka Goal 65'

Malaise bij Anderlecht houdt aan: paars-wit ook onderuit tegen Charleroi en lijdt zo al vijfde competitienederlaag

Jupiler Pro LeagueDe paars-witte miserie duurt voort. Zelfs een zwak Charleroi bleek in het Lotto Park te sterk voor een zwalpend Anderlecht. Crisis met een grote C. ‘Shame on you’, galmde door het Park.

62 reacties

 • ruddy claerhout

  2 maanden geleden
  Martinez naar Anderlecht, kan niet mislukken want zal de beste spelers van België hebben. En moet ook niet ongerust zijn dat ie ze een maand zal moeten missen, want geen een enkele andere bonds coach zou ze selecteren.
 • André Vermaelen

  2 maanden geleden
  Die van Anderlecht hebben wel het nieuwste Louis Vuitton tasje met bijpassende schoentjes. Daar kunnen andere ploegen nog iets van leren.
 • philippe quinart

  2 maanden geleden
  Heeft veel te maken met de scouting want dit wordt nu gedaan door 1 man vanachter zijn computer.
 • Adrien Claes

  2 maanden geleden
  Het gaat de goede kant op voor een middenmoter. Jongens toch wat een plezier heb ik de laatste weken als ze verliezen. Zeker voor Coucke.
 • Michel Roman

  2 maanden geleden
  En Martinez blijft maar zweren bij derderangsvedetten van Anderlecht , zal schoon worden in Quatar.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.