Verstraete (rechts).
Volledig scherm
Verstraete (rechts). © Photo News

LIVE VOORBEREIDING. Verstraete, Vines en Bataille hervatten bij Antwerp

Jupiler Pro LeagueAlle clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2022-2023. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende dagen op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs!

14 reacties

 • Jan Daems

  3 maanden geleden
  Dat ziet er mooi uit voor Gen maar ze hebben dan ook een toptrainer in huis die hen door vele clubs benijd wordt. Laat het seizoen maar beginnen!
 • Robin Derriks

  3 maanden geleden
  Da ze dienen trebel buiten zetten afschuwlijke speler.
 • Frederik Jansens

  3 maanden geleden
  Eindelijk Trebel terug id ploeg. Goeie speler. Colassin ook er terug bij ook goeie speler. Nooit begrepen waarom Kompany die spelers niet opstelde. Mazzu heeft meer oog voor goeie spelers dan Kompany.
 • Ayse Ozyasar

  3 maanden geleden
  De fundamenten bij Anderlecht duren nog 5 jaar dit is al jaren het Anderlecht niet meer van deze groep mag alleen de keeper meespelen in de kern van 15 jaar geleden het is voorlopig gedaan met het grote Anderlecht
 • dretie munkies

  3 maanden geleden
  Voor mijn part mogen ze bij Essevee Gano op de transferlijst zetten !
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.