BELGA
Volledig scherm
© BELGA

LIVE VOORBEREIDING. Verschaeren scoort hattrick in ruime oefenzege tegen Roda JC - Antwerp walst over Malinwa

Jupiler Pro LeagueAlle clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2022-2023. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende dagen op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs!

12 reacties

 • Frederik Jansens

  11 uur geleden
  Eindelijk Trebel terug id ploeg. Goeie speler. Colassin ook er terug bij ook goeie speler. Nooit begrepen waarom Kompany die spelers niet opstelde. Mazzu heeft meer oog voor goeie spelers dan Kompany.
 • Ayse Ozyasar

  15 uur geleden
  De fundamenten bij Anderlecht duren nog 5 jaar dit is al jaren het Anderlecht niet meer van deze groep mag alleen de keeper meespelen in de kern van 15 jaar geleden het is voorlopig gedaan met het grote Anderlecht
 • dretie munkies

  3 dagen geleden
  Voor mijn part mogen ze bij Essevee Gano op de transferlijst zetten !
 • Ivan Bruyneel

  1 week geleden
  Als hij de ploeg mag coachen zoals hij union en Charleroi coachen, doen ze mee voor de titel Als het bestuur de lijnen en uitzet en mooi voetbal wil, gaat hij zoals bij genk. Niet lang meedraaien
 • Dirk Van der Weeën

  1 week geleden
  Hij is er nog maar pas en hij loopt al tegen zijn schoenen,zie maar dat je voor de winter al niet terug op de keien staat.