Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Politie én bondsparket openen onderzoek naar racisme-rel, Club-fans getuigen: “Dit is beschamend”

Jupiler pro leagueDe topper Club Brugge-Anderlecht werd zondag ontsierd door racistische incidenten. Zo gaf Vincent Kompany zelf aan dat hij, zijn stafleden en spelers “bruine apen en wat dan ook” genoemd werden. Intussen opende de politie een onderzoek naar de racisme-rel. Alle ontwikkelingen kan u in onderstaande liveblog volgen.

41 reacties

 • jack vandenhende

  4 maanden geleden
  Wat voor platte reactie heeft jan boden hieronder weer geplaats , hij spreekt over de club fans , terwijl het er maar enkele individuen zijn . De supporters van de andere ploegen zijn allemaal zeer correct zeker ? .
 • Vanhercke Franky

  5 maanden geleden
  Veel heisa om Nieks ,2 pf 3 Pipo’s roepen iets en heel clubbrugge word door het slijk getrokken terwijl de anderlechtfans bij een thuismatch net hetzelfde doen bah
 • jan boden

  5 maanden geleden
  We mogen blij zijn dat de Club-fans eindelijk tot inkeer zijn gekomen en hun fouten openlijk toegeven.
 • Jos Van De Plas

  5 maanden geleden
  Zijn dubieuze rol als trainer, alsook het feit dat zijn spelers hier amper of geen bijdragen leveren aan sociale of fiscale lasten op hun riant loon. De problemen rond malafide makelaars verdwijnen nu als sneeuw voor de zon, ik heb ernstige bedenkingen bij de beweringen die Kompany nu goed van pas komen.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Frankie deygers : heel juist gezegd gewoon de waarheid 👍