Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Lior Refaelov 18'
 • Abdoulaye Seck 28'

Lior Refaelov wijst Antwerp de weg met goal en assist tegen Eupen, Lamkel Zé laat weer van zich horen op Instagram

Antwerp klimt voorbij Racing Genk naar de tweede plaats. De Great Old speelde op Eupen zijn beste helft onder leiding van Frank Vercauteren, won met doelpunten van Refaelov en Seck, kon rekenen op een uitstekende Beiranvand toen de Panda’s na de rust drukten.

3 reacties

 • Dave Janssens

  8 maanden geleden
  "Is deze wedstrijd al gespeeld"? 1. Er staat 0-2 niet 0-20. 2. Hoelang kijkt u voetbal? 3. Hoeveel minuten staan er nog op het bord. 4. Kalf.
 • Bjorn Vanfleteren

  8 maanden geleden
  Antwerp kent lijk de regels nog niet dat ze elkaar niet meer mogen vast nemen na een doelpunt
 • Willy Vandoren

  8 maanden geleden
  Niet te geloven een goede speler die toch zijn kunde heeft laten zien bedankt Vercauteren ,al geweldige matchen gezien 🤮🤮👎👎
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).