Belga, Reuters, Photo news
Volledig scherm
© Belga, Reuters, Photo news

Leko & co bleven nacht in de cel, Van Holsbeeck mocht wél naar huis - Verdachten straks voorgeleid

Jupiler Pro LeagueHet federaal parket heeft gisterenmorgen voetbalmakelaar Mogi Bayat opgepakt. Volgens verschillende bronnen zou het gaan om een onderzoek naar witwassen en matchfixing in de Jupiler Pro League. Concreet zijn er 57 huiszoekingen gebeurd bij 10 verschillende clubs. U kunt alle ontwikkelingen volgen op deze pagina. 

472 reacties

 • JOHAN HULSBOSCH

  3 jaar geleden
  Het cement dat ons vaderland België enkele maanden geleden nog zoveel samenhang bracht, moesten we toen geloven, blijkt nu ziek te zijn van betonrot. Het stinkt wereldwijd.
 • Jacob De Waere

  3 jaar geleden
  Afschaffen van alle profsport, geen eurocent belastingen naar profsport, geen stadions geen beveiliging. Scheiding van politiek en sport! Binnenkort gaan er weer wat deksels van wreed stinkende potjes. Zielig plebs waarvan het leven niets anders is dan de sport.
 • Maurice Verstuyf

  3 jaar geleden
  En sommige linkaards bij onderzoeksrechters en de magistratuur hebben al een dossier van procedurefouten bedingt met advocaten van hetzelfde allooi. Wordt vervolgd.
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Ze zeggen dat de gewone supporters de dupe zijn . Ik vind van niet , omdat de supporters nog steeds massaal naar het voetbal gaat kijken en er nog zwaar voor betalen ook nog . Blijf er weg hoe dom kun je wel blijven .
 • Hans Oxida

  3 jaar geleden
  Ledure, stop es met die zever! Bewijs voor dat gebral aub. Jullie blijven elke club beschuldigen van diefstal en omkoperij? Waarom? Omdat jullie pak minder titels hebben dan de Brusselaars? Zielig tot op het bot.