Karel Geraerts en Felice Mazzu.
Volledig scherm
Karel Geraerts en Felice Mazzu. © Photo News

Leermeester voor de tweede keer geklopt door zijn leerling: is liefde tussen Mazzu en Geraerts nog groot? “Ja, we zijn nog steeds verliefd”

Jupiler Pro LeagueGeraerts - Mazzu: 2-0. Sinds Geraerts als assistant bij Union hoofdcoach Mazzu opvolgde, klopte de leerling zijn leermeester zowel tegen Anderlecht als nu op Charleroi. Mazzu wou wel even opklaren dat er sinds de wissel van de wacht bij Union geen ruis op hun band zit.

4 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Forza Union!
 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Viola, een perfect goed voorbeeld geven in plaats van iedereen af te breken.
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Top van die kerels, één maartje hé ... Als ze met van die zelfvoldane volgevreten overbetaalde dikkenekken pseudo voetbalsterren moeten gaan werken is het net iets anders ... Laat ons blijven genieten en doe zo voort bij 'mindere' ploegen zonder vedetten en geef zo kleur aan het Belgische voetbal... Bedankt!
 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Goed koppel voor de rode duivels👍
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.