Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Laszlo Vercauteren: de geest van Bölöni waart weer rond op de Bosuil

Jupiler Pro LeagueSafety first. De avontuurlijke 3-4-3 van Ivan Leko is een zakelijke 5-4-1 geworden. Een goal meer maken dan de tegenstander? Vooral een goal minder tegen krijgen. Balbezit? Het zal wel. Het voetbal onder Frank Vercauteren, dát wordt wennen voor de Antwerp-spelers.

5 reacties

 • jean pierre Tibermont

  2 weken geleden
  RAFC profiteert enkel en alleen maar van de zwakte van onze competitie.
 • joseph Leysen

  1 maand geleden
  Een bal tussen de palen en doelpunt. Gent 3 keer en geen doelpunt. De keuze snel gemaakt. Vergeet niet op 3 dagen training niet slecht. Dit was verdediging en de aanval zal snel volgen. Vercauteren heeft al veel bewezen. Komt goed.
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  Proficiat voor Vercauteren en een geluk voor antwerp dat leko op tijd is vertrokken. De 1ste keer (om correct te zijn 2de keer) dit seizoen dat ze geen tegendoelpunt krijgen. Bij leko was je in het begin van de match al zeker dat ze er 2 gingen binnenkijken - dus antwerp moest al 3x scoren om te kunnen winnen.
 • Serge Musch

  1 maand geleden
  TOP van Vercauteren. Leko speelde voor de neutrale toeschouwer, de RAFC supporter wil één ding en dat is winnen, op welke manier dan ook!!
 • Dirk Van den Bogaert

  1 maand geleden
  Enkel winst telt op dit moment. In de vijf volgende wedstrijden de drie punten proberen te pakken tegen op papier haalbare tegenstanders als Cercle, Oostende, Eupen, Waasland-Beveren en Beerschot en we staan met één been in PO-1. Of dat ook zo makkelijk zal worden als het lijkt is een andere zaak maar dat mag wat mij betreft gerust telkens met 1-0 gebeuren.
 1. Club opnieuw de ploeg van’t stad: jarige Mechele en Lang zetten scheve situatie recht tegen Cercle
  Play
  Jupiler Pro League
  12

  Club opnieuw de ploeg van’t stad: jarige Mechele en Lang zetten scheve situatie recht tegen Cercle

  Club Brugge moest het gaspedaal niet echt diep indrukken en Bas Dost hoefde voor het eerst zelfs niet te scoren om makkelijk de drie punten van de ‘away-derby’ op zijn conto bij te schrijven. De voorsprong op eerste achtervolger Racing Genk bedraagt opnieuw twaalf punten. Het geplaagde Cercle Brugge speelde weer eens aardig maar blijft, na zijn twaalfde nederlaag met slechts één doelpunt verschil, op de voorlaatste plaats gespijkerd.
 2. Vlap over Nmecha die hem penalty gunt: “Heel mooi, het zegt ook veel over hem”
  Anderlecht
  6

  Vlap over Nmecha die hem penalty gunt: “Heel mooi, het zegt ook veel over hem”

  Michel Vlap opende zijn rekening voor Anderlecht dit seizoen en de Nederlander was daar maar wat blij mee. “Dit was een lekkere avond, ik denk dat we doorgegaan zijn waar we vorige week in het eerste half uur aan begonnen waren. Heel lekker als je overtuigend kan winnen dan. Die kans in het begin van de match? Ik kreeg de bal uit de draai en wilde ‘m weer in die hoek plaatsen, maar hij ging er net naast. Jammer, een beetje meer naar links en het was goal geweest. Maar da’s voetbal.”
 3. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari