Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
3
EINDE
2
SK Beveren BEV
 • 18' 57' Goal Didier Lamkel Ze
 • 87' Goal Dylan Batubinsika
 • Michael Frey Goal 44' 71'

Lamkel Zé met twee goals belangrijk voor Antwerp in zege tegen Waasland-Beveren, dat zich kranig verweert op de Bosuil

Jupiler Pro LeagueAntwerp heeft met de nodige moeite gewonnen tegen Waasland-Beveren. Het werd 3-2 op de Bosuil, onder meer na twee goals van Didier Lamkel Zé. Antwerp is door de zege voorlopig alleen tweede.

12 reacties

 • Saelens Nico

  2 jaar geleden
  Lamkel Zé dikke merci jongen , zonder jou stonden we 9e of zo ! Ik heb nooit meegedaan aan dat LZ bashen : doe zo verder !! zonder Mbokani en LZ7 is Antwerp een middenmoter : we kunnen hen niet missen (alsook Ritchie ) en Beiranvand is ook een goeie !
 • Sven Stolk

  2 jaar geleden
  Dit is de voetballende manier om in België 1 te worden? Zie verder dit weekend. Andere clubs tonen hoe. Antwerp zal moeite kosten om op deze voetballende manier in top 7 te blijven.
 • Paul Verelst

  2 jaar geleden
  Ben reeds 55 jaar fanatiek RAFC supporter, met het nodige respect voor de tegenstander. Wat Lamkel Zé betreft : zoals iedere Antwerp supp keur ik zijn voorafgaandelijk gedrag volledig af. Betrokkene heeft al dan niet oprecht hierover zijn excuses aangeboden. Tot dus ver excuses aanvaard. Vanaf zijn eerste wedstrijd was het duidelijk dat DLZ een serieuze meerwaarde was in onze ploeg. Intrinsiek is hij,zoals deze avond weerom bewezen bij de beste voetballers in de JPL tot spijt van wie het benijdt
 • Philippe Deckers

  2 jaar geleden
  Hopelijk mag Lamkel Ze blijven. Dat kleine groepje supporters heeft toch geen inbreng in de club. Hij bewijst alweer zijn waarde. De fratsen nemen we erbij.
 • Vanessa Van moorleghem

  2 jaar geleden
  Lammetjes
 1. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”