Volledig scherm
© Photo News
3
EINDE
1
 • Fashion Sakala 26' 50'
 • Makhtar Gueye 60'
 • Mathieu Maertens 79'

KV Oostende boekt tweede zege op rij tegen OHL, al was hoofdrol voor afwezige VAR: “De scheids wordt gepakt door zijn collega”

Jupiler Pro LeagueTweede zege op rij voor KV Oostende: 3-1 na een boeiende wedstrijd. Sakala (2x) en Gueye waren de doelpuntenmakers van dienst voor de Kustboys. En ook de (afwezige) VAR speelde een hoofdrol.

 1. Peter Croonen blijft voorzitter van Pro League, CEO OHL krijgt laatste zitje in Raad van Bestuur
  Play
  Jupiler Pro League

  Peter Croonen blijft voorzitter van Pro League, CEO OHL krijgt laatste zitje in Raad van Bestuur

  De Algemene Vergadering van de Pro League heeft het vertrouwen in Peter Croonen bevestigd. Hij blijft dus voorzitter. Voorts is er geen stemming geweest over het contract van Pro League-CEO Pierre François - die zaak blijft dus hangende. Ook de BeNeLeague en de degradatieformule kwamen ter sprake. Tot slot krijgt Peter Willems, de CEO van OH Leuven, het laatste zitje in de Raad van Bestuur.
 2. Wolf na ultieme Genkse vernedering: “Iedereen verwachtte betere start, maar ik wil me geen zorgen maken”
  Play
  Jupiler Pro League

  Wolf na ultieme Genkse vernede­ring: “Iedereen verwachtte betere start, maar ik wil me geen zorgen maken”

  Genk-trainer Hannes Wolf keek na de pandoering van zijn team niet bepaald in eigen boezem. De Duitser zag twee bepalende mannen op het Kiel. “Holzhauser en de scheidsrechter hebben de match vanavond beslist”, stak Wolf van wal. “Ik denk dat Cuesta geen overtreding maakte bij de vrije trap waaruit de 2-1 volgde. En het is al zeker geen tweede gele kaart. Als je dan ook de overtredingen ziet die Beerschot maakte bij onze twee penalty’s. Het is niet correct dat zij daar geen kaarten voor kregen. Vanaf het moment dat we met tien vielen, was het een andere wedstrijd. Niemand weet wat er gebeurd zou zijn als met elf waren blijven staan.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement