Bij KV Mechelen vieren ze, Seraing-coach Condom kreeg z'n ontslag.
Volledig scherm
Bij KV Mechelen vieren ze, Seraing-coach Condom kreeg z'n ontslag. © Photo News
KV Mechelen KVM
2
EINDE
0
RFC Seraing SER
 • 58' Goal Ferdy Druijf
 • 64' Goal Hugo Cuypers

KV Mechelen heeft de handen vol met enthousiast Seraing, dat samenwerking met coach Jordi Condom stopzet

Jupiler Pro LeagueJob done voor KV Mechelen. Malinwa won met een droge 2-0 van Seraing, al kostte dat meer moeite dan verwacht. Doelman Coucke hield z’n team in de eerste helft recht, waarna Druijf en Cuypers het na de pauze afmaakten. Meteen na de match meldde Seraing dat Jordi Condom niet langer trainer is van de club - de Spanjaard zou die keuze om persoonlijke redenen genomen hebben.

1 reactie

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Proficiat aan KV Mechelen ...👍 Succes verder !
 1. Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”
  Jupiler Pro League
  34

  Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

  Met een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.