Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News
Anderlecht AND
2
EINDE
0
STVV STV
 • 60' Goal Lior Refaelov
 • 90'+6' Goal Majeed Ashimeru

Kompany en Anderlecht met vertrouwen naar Club na nieuwe zege tegen STVV: “Enige ambitie is winnen”

Jupiler Pro League12 op 12 voor Anderlecht! Voor rust kwam de trein moeilijk op gang, maar uit de kansenregen in de tweede helft ging een kopbal van Lior Refaelov uiteindelijk tegen de touwen. In het slot kopte Ashimeru de bevrijdende 2-0 binnen. STVV blijft dan weer achter met 0 op 12.

10 reacties

 • Jos Vannuffel

  5 maanden geleden
  Al ooit een wedstrijd aangevangen met de ambitie om te verliezen? Iedereen start met de ambitie om te winnen toch.
 • Michel Drets

  5 maanden geleden
  Als de arbiter weer geen penalty tegen Brugge fluit, zullen ze wel winnen. Ook gisteren in Leuven weer hulp gehad. De voetbalbond (en Club Brugge) is nu al in paniek voor het plaatsje in de CL en het coëfficient, Union mag en kan niet kampioen worden, let maar op mijn woorden!
 • jenny charels

  5 maanden geleden
  Waarop is die hoera hoera gebaseerd?. Gewonnen tegen st Truiden, de 13 de, tegen Seraing, de 16 de, tegen Zulte Waregem, de 17 de. Op basis daarvan gaan winnen op Club Brugge? Woeha! Zondag met de voetjes op de grond, alweer ....!
 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Net zoals Kompany hoop ik op een open strijd tussen twee topploegen en net zoals Kompany hoop ik dat Anderlecht zal winnen.
 • Yves Van Rossem

  5 maanden geleden
  Wat een verschil tussen het hedendaags RSCA en dit van een jaartje terug. Knap aanvallend voetbal, plezier in het spel, ... de ploeg begint op de rails te komen. Is RSCA al waar ze moeten zijn? neen Tegen STVV hadden ze tientallen goede kansen en hiervan wisten ze er maar 2 om te zetten naar een doelpunt. Dit moet nog veel beter. Een score van 5-0 was juister geweest. Tegen een sterkere tegenstander kan dit anders nog fataal aflopen echter deze club is goed bezig. Van geen RSCA suppoter.
 1. Antwerp-CEO Jaecques die minutenlang staat te bellen en Kompany die dochtertje van beste vriend knuffelt: wat u niet zag na Anderlecht-Antwerp
  Play
  Jupiler Pro League
  5

  Ant­werp-CEO Jaecques die minuten­lang staat te bellen en Kompany die dochtertje van beste vriend knuffelt: wat u niet zag na Anderlecht-Ant­werp

  Anderlecht deed vanmiddag gouden zaken door Antwerp te kloppen (2-1). Na afloop dan ook niks dan lachende gezichten bij paars-wit, terwijl de stemming bij de bezoekers logischerwijze een pak minder uitgelaten was. Opvallend ook: Antwerp-CEO Sven Jaecques die minutenlang stond te bellen op het veld - zodat niemand hem kon horen. Niet de zaken van Vincent Kompany natuurlijk, die ook nog de tijd vond om het dochtertje van beste vriend Rodryse Munienge een dikke knuffel te geven.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.