Is de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn?
Volledig scherm
Is de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn? © Eleven Sports

Kompany cynisch over twee cruciale fases: “Mijn ploeg moet progressie maken, maar we zijn niet de enige”

Champions' play-offsEen sportief rampscenario voltrok zich voor Anderlecht op de Bosuil. Een goal tegen na een discutabele fase en met z’n tienen na een discutabele rode kaart voor Matt Miazga. 1-0: paars-wit ziet zo de derde plaats en het ticket voor de barrages voor de Europa League naar Antwerp gaan. Kompany over de twee fases: “Ik kan er al bijna om lachen.”

11 reacties

 • Ludo Reyniers

  4 maanden geleden
  Ik ben blij dat Antwerp wint, maar eerlijk, rood voor Miazga is er zwaar over, geel was beter geweest... voor Lamkel Zé dan, pure swalbe!
 • Louis Heyens

  4 maanden geleden
  ocharme, Vincent ondervindt nu eens één keertje wat alle middenmotors iedere keer ondervinden als ze tegen een "top?"- club mogen spelen
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Jonathan. Als de doelman op de juiste plaats staat, moet je geen rekening houden met uitgestrekte armen en is het sowieso VOOR de lijn!!
 • marc van de poel

  4 maanden geleden
  Voor Antwerp is deze overwinning een beetje de revanche van de bedenkenswaardige strategie van Anderlecht om Antwerp nog voor het begin van de allesbeslissende play-off's te ontwrichting en te onthoofden door Refaelov weg te lokken van de Bosuil. Althans, dat was hun plan..
 • Nick Mees

  4 maanden geleden
  Anderlecht dat boos is op de scheidsrechter. Eigenlijk hilarisch
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. STVV houdt met tien man stand tegen Cercle: nieuwkomer Hayashi maakt de enige goal van de wedstrijd
  Jupiler Pro League
  2

  STVV houdt met tien man stand tegen Cercle: nieuwkomer Hayashi maakt de enige goal van de wedstrijd

  Sint-Truiden maakte een einde aan drie weken met enkel verliesmatchen en ging op Cercle Brugge met de volle buit aan de haal. Een gigantisch mistasten van Didillon vroeg in de wedstrijd kostte de Vereniging alweer dure punten. Zelfs na een halve match met een man meer (na de uitsluiting van Reitz) kon groen-zwart de derde verliespartij op rij niet meer afwenden. Sint-Truiden wipt over Cercle, dat andermaal voor een lang seizoen in de kelder van de klassering moet gaan vrezen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).