Vincent Kompany na het gelijkspel tegen Eupen.
Volledig scherm
Vincent Kompany na het gelijkspel tegen Eupen. © VTM

Kompany blikt al vooruit naar Europees treffen: “Druk? Die is er altijd en die zal er altijd zijn”

Jupiler Pro LeagueOok op speeldag 2 geen zege voor Anderlecht. Vincent Kompany zag z'n ploeg niet verder komen dan een 1-1-gelijkspel op het veld van Eupen. RSCA trekt zo toch met het mes op de keel naar ALbanië, waar donderdag een duel met Laç wacht in de derde voorronde van de Conference League.

22 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 jaar geleden
  En nu komen ze eens niet van u he albert.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Stel je voor dat Kompany volgend jaar opnieuw play-off 1 speelt en je dan deze commentaren leest. Ook verleden seizoen waren de 'kenners' talrijk, gelukkig deed Vincent zijn ding en stak hij zijn middenvinger op naar al die pseudo voetbalkenners.
 • luc Vekeman

  1 jaar geleden
  Wat een hoop Zevenaars zijn hier terug bezig over Anderlecht, zijn die andere zogezegde topploegen dan zo veel beter bezig moeials!!
 • Julien Van Cortenberg

  1 jaar geleden
  Hallo Vandenhaute?
 • Jonathan Monsaert

  1 jaar geleden
  Adrien Trebel moet altijd spelen in deze ploeg, dat is trouwens al 3 seizoenen bezig. Ze willen er van af, maar van in de tribune zal hij niet weggeraken. Als hij speelt is hij altijd een meerwaarde. Vlap zouden ze inderdaad ook kunnen gebruiken om een doelpunt te maken.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.