BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

"Kluivert leerde me handigheidjes"

Jupiler Pro LeagueRangelo Janga (25) was ooit een grote belofte in Nederland, maar ineens stokte alles: in 5 jaar tijd maakte hij amper 13 goals. Even plots sloeg de motor ook weer aan: 21 goals in 34 matchen voor Dordrecht, 28 goals in 48 matchen voor AS Trencin. En nu, bij AA Gent?

1 reactie

 • Anoniem

  5 jaar geleden
  ALLE handigheidjes,vraag het dan maar aan saelens die weet er meer van,na onderling gesprekje en duwtje,hopelijk is hij niks vergeten door te geven,dieje kluivert
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.