Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ivan Leko bijzonder scherp: "Ik zou mijn hart willen geven aan dit spel, maar vandaag haat ik voetbal"

Play-off 1De videoref eiste andermaal een hoofdrol op in play-off 1 en dat had ook Ivan Leko in de gaten. De trainer van Club Brugge was bijzonder scherp in zijn analyse over de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Al kwam de ware gentleman in de Kroaat opnieuw naar boven in een haast beklijvend interview. "Ga nu maar eens binnen in de kleedkamer om te voelen wat voetbal echt is."

74 reacties

 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Bewijzen jammy, nog altijd niks .......
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Gaston, vraag eens aan perigo wat die firma van dhr Coucke vindt?
 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  jammy, de oude omkoper is dood, de nieuwe zit bij Brugge.
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Vanroy, vooraf zit je te bleiten dat enkel de play-offs tellen, wel de video Anderlecht refs oa pots hebben al serieus hun ploegske geholpen. Toeval? Steeds in voordeel van Anderlecht? Hier zit, zoals steeds met deze corrupte ploeg, meer achter. Zouden ze weer een Nottinghammetje gedaan hebben???
 • Guy Van Eechaute

  3 jaar geleden
  Als Bruhhe geen kampioen speelt, dan is dit vooral te danken aan het feit dat Mark Coucke voordat hij Anderlecht overnam tijdelijk in het geheim de adviseur was van Club Brugge inzake de aankop van keepers. Is inderdaad een intrige.
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april