Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
3
Union USG
 • Deniz Undav Goal 14' 50'
 • Loic Lapoussin Goal 54'

Inspiratieloos Beerschot gaat met pijnlijke 0-3-cijfers onderuit tegen Union

Jupiler Pro LeagueNa nauwelijks drie speeldagen kunnen we al gerust stellen dat nieuwkomer Union een aanwinst is voor 1A. Een fris voetballend Union blikte zaterdagmiddag Beerschot in met kurkdroge 0-3 cijfers en totaliseert zo een knappe zes op negen. Cijfers die in schril contrast staan met Beerschots één op negen. Daar moet men stilaan spreken van een gemiste start.

5 reacties

 • Eric Van Loo

  3 maanden geleden
  Het is wel te vroeg om trainer Maes al met één of twee benen buiten te zien na enkele weken dienst. Persoonlijk ben ik niet voor Maes maar iedere trainer heeft het recht om zijn kunde al of niet te bewijzen. Dus nog even geduld. Wie zijn onkunde de voorbije jaren wél bewezen heeft is het clubbestuur. Onder het motto ‘ons project’ worden jonge aanvallers onder contract geplaatst die geen enkele geloofsbrief kunnen neerleggen inzake het scoren van doelpunten. Volgend jaar terug 1B ?
 • Marc Decoutere

  3 maanden geleden
  Stond in de sterren geschreven,Beerschot gaat door om het elan van dit jaar. Nul komma nul sinds begin dit jaar Waar zit nu die Sjeik met zijn geld,want dringend heel wat versterkingen of we zullen vlug in 1B zitten.Echt eerste klasse onwaardig,de groei is volledig gestopt.Elke supporter zag dit aankomen.Kan je Raman nu kwalijk nemen dat hij niet naar deze prutser wilt komen.Vrees dat echte meerwaardes niet meer willen komen.Maes of eender wie krijgt het met deze spelers nooit recht getrokken
 • herman schrijvers

  3 maanden geleden
  Mae's met 2 benen buiten waarom hebben ze deze man binnen gehaald
 • Giuseppe Casto

  3 maanden geleden
  Maes met één been buiten
 • Jozef vanden kieboom

  3 maanden geleden
  Er is maar ene in de belangstelling staat ref Boterberg
 1. Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren
  Jupiler Pro League
  4

  Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe na 0 op 9 in erg vieze papieren

  Union had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.