Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
3
Union USG
 • Deniz Undav Goal 14' 50'
 • Loic Lapoussin Goal 54'

Inspiratieloos Beerschot gaat met pijnlijke 0-3-cijfers onderuit tegen Union

Jupiler Pro LeagueNa nauwelijks drie speeldagen kunnen we al gerust stellen dat nieuwkomer Union een aanwinst is voor 1A. Een fris voetballend Union blikte zaterdagmiddag Beerschot in met kurkdroge 0-3 cijfers en totaliseert zo een knappe zes op negen. Cijfers die in schril contrast staan met Beerschots één op negen. Daar moet men stilaan spreken van een gemiste start.

5 reacties

 • Eric Van Loo

  3 maanden geleden
  Het is wel te vroeg om trainer Maes al met één of twee benen buiten te zien na enkele weken dienst. Persoonlijk ben ik niet voor Maes maar iedere trainer heeft het recht om zijn kunde al of niet te bewijzen. Dus nog even geduld. Wie zijn onkunde de voorbije jaren wél bewezen heeft is het clubbestuur. Onder het motto ‘ons project’ worden jonge aanvallers onder contract geplaatst die geen enkele geloofsbrief kunnen neerleggen inzake het scoren van doelpunten. Volgend jaar terug 1B ?
 • Marc Decoutere

  3 maanden geleden
  Stond in de sterren geschreven,Beerschot gaat door om het elan van dit jaar. Nul komma nul sinds begin dit jaar Waar zit nu die Sjeik met zijn geld,want dringend heel wat versterkingen of we zullen vlug in 1B zitten.Echt eerste klasse onwaardig,de groei is volledig gestopt.Elke supporter zag dit aankomen.Kan je Raman nu kwalijk nemen dat hij niet naar deze prutser wilt komen.Vrees dat echte meerwaardes niet meer willen komen.Maes of eender wie krijgt het met deze spelers nooit recht getrokken
 • herman schrijvers

  3 maanden geleden
  Mae's met 2 benen buiten waarom hebben ze deze man binnen gehaald
 • Giuseppe Casto

  3 maanden geleden
  Maes met één been buiten
 • Jozef vanden kieboom

  3 maanden geleden
  Er is maar ene in de belangstelling staat ref Boterberg
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Play-offs en rol van Genk-coach Emilio Ferrera in 2013-2014 verdacht? “Mogi Bayat bood luxehorloges aan om matchen te beïnvloeden”
  Jupiler Pro league
  14

  Play-offs en rol van Gen­k-coach Emilio Ferrera in 2013-2014 verdacht? “Mogi Bayat bood luxehorlo­ges aan om matchen te beïnvloe­den”

  Zijn de play-offs van het seizoen 2013-2014 en de daarbij horende titel van Anderlecht verdacht? Volgens de documentaire ‘Le milieu du terrain’ die vanavond wordt uitgezonden op La Une speelde Genk-coach Emilio Ferrera mogelijk een dubieuze rol. En er was makelaar Mogi Bayat, die als ‘master of puppets’ her en der luxehorloges aanbood om wedstrijden te beïnvloeden.