Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
3
 • Ilombe Mboyo 3'
 • Trent Sainsbury 63'
 • Lior Refaelov 82'
 • Dieumerci Mbokani 90'+2'

Ingevallen Refaelov loodst Antwerp met héérlijke vrije trap voorbij Kortrijk: “Er staat nergens in mijn contract dat ik moet starten”

 1. Aster Vranckx na de schlemiel nu de gevierde man bij KV Mechelen met twee goals tegen slap STVV
  Jupiler Pro League

  Aster Vranckx na de schlemiel nu de gevierde man bij KV Mechelen met twee goals tegen slap STVV

  Opluchting in het AFAS-stadion. Eindelijk, die tweede zege. Na een 0 op 12 en een hoofdaandeelhouder in de cel, 2-0 tegen een -het moet gezegd- zieltogend Sint-Truiden. Held van de avond was Aster Vranckx (17), die na de pauze in vier minuten tijd twee keer scoorde. Diezelfde Vranckx die in de vorige thuismatch tegen KV Oostende nog monumentaal miste. Ditmaal was glorie zijn deel.
 2. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase
  Jupiler Pro League

  Club slikt in extremis gelijkma­ker bij Standard na discutabe­le penaltyfa­se

  1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om.