Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
OH Leuven OHL
 • 78' Goal Clinton Mata
 • Cenk Özkacar Goal 42'

Inefficiënt Club Brugge bijt tanden stuk op OH Leuven met sterke doelman Romo en blijft steken op gelijkspel

Jupiler Pro LeagueGeen vlekkeloze generale repetitie voor Club Brugge richting het CL-duel tegen Leipzig. Blauw-zwart liet tal van kansen onbenut en bleef in eigen huis steken op een 1-1-gelijkspel tegen OH Leuven.

6 reacties

 • nico baelde

  1 jaar geleden
  @nicole : volledig juiste analyse. Ook Dost mag gewoon niet starten, en sowah is nog geen diatta. Met Dost moest OHL 2 mannen op hem plakken waardoor er meer ruimte zou zijn voor Lang en CDK en Vanaken.
 • Nicole Bogaerts

  1 jaar geleden
  Voor de zoveelste keer heeft Club geen vlot scorende spits in de rangen. Twee jaar geleden was Club mee in de running voor Onuwachu maar Clement wilde een ander soort spits en dus werd Okereke gehaald. En Frey zal waarschijnlijk technisch te min zijn geweest. Sowah speelt nu op de plaats van Diatta maar zal nog wat boterhammetjes moeten eten. Dus waar zitten die versterkingen nu ?
 • Guido Cerrens

  1 jaar geleden
  Er moet dringend iets gedaan worden aan de efficiëntie bij Brugge want dat is beneden peil én dat is al gedurende een grote periode zo Cerrens Guido
 • Marc Bombaert

  1 jaar geleden
  Rits die zou bij Leuven bankzitter zijn als je het daarmee moet doen ?
 • Géry Mergaerts

  1 jaar geleden
  Hopla...de euforie van tegen PSG het kerkhof op...
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!