Hans Vanaken was volgens Degryse de exponent van Clubs mindere dag.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken was volgens Degryse de exponent van Clubs mindere dag. © Photo news

“In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswandeling, zonder drive”

Jupiler Pro LeagueDé uitslag van afgelopen voetbalweekend was natuurlijk de 3-0-zege van Standard tegen Club Brugge en daar heeft ook Marc Degryse wel wat over te zeggen. “Je wil niet te veel van dit soort katertjes oplopen na een Europese triomf”, klinkt het bij onze huisanalist, die scherp was voor Vanaken maar wel met lof zwaaide naar Standard en coach Ronny Deila.

28 reacties

 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  M. i. is de correcte analyse deze : als Vanaken draait, draait de ploeg, en niet omgekeerd ! Dat is al honderd keer zo gebleken, guys.
 • Aster Phoenix

  2 maanden geleden
  In Porto steeg hij boven zichzelf uit, net als heel Bruuge trouwens. Dit weekend zagen we zijn normale niveau, wat bedroevend is.
 • Davy Baert

  2 maanden geleden
  Zelf de beste spelers spelen maar 3/5 matchen goed
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Op sclessin is zeer duidelijk geworden waarom hij nog in de Jupkesleague speelt.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  We moeten ook geen Messi of Ronaldo willen maken van Hans. Hij is een topper op Belgisch niveau en heeft zijn plaats in iedere subtopclub in Europa. De absolute top is te hoog gegrepen voor Hans maar toch is quasi gans Club uitermate tevreden dat hij bij ons is gebleven. Daar gaan die paar snertmatchen op een voetbalseizoen echt niets aan veranderen.
 1. Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrijden aan de kant moet blijven
  Play
  Club Brugge
  30

  Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrij­den aan de kant moet blijven

  Club Brugge moet het de komende drie competitiewedstrijden zonder Abakar Sylla doen. Blauw-zwart ging in beroep tegen de beslissing van het Disciplinair Comité om Sylla drie speeldagen te laten schorsen voor zijn rode kaart op Anderlecht, maar ving bot. Morgenavond tegen Union is Sylla er al niet bij, ook tegen KV Oostende en AA Gent moet de revelatie in de Clubdefensie van aan de zijlijn toekijken.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.