Casper Nielsen was één van de Union-spelers die z'n tranen niet konden bedwingen.
Volledig scherm
Casper Nielsen was één van de Union-spelers die z'n tranen niet konden bedwingen. © BELGA

“In mijn ogen is Club nu kampioen”: Deniz Undav gooit handdoek, bittere tranen bij Union-spelers

Jupiler Pro LeagueKansen bij de vleet, maar doelpunten? Nee, dat niet. Het eens zo swingende Union - in de reguliere competitie afgetekend het elftal met de meeste gescoorde goals - vindt de netten niet meer. En dan wordt er naar Dante Vanzeir en Deniz Undav gekeken. 

9 reacties

 • Herman Valaert

  2 maanden geleden
  UNION is de verdiende kampioen - zelfs al voor de play-offs begonnen. Nergens in de wereld is dit spelletje van play-offs - in België wel . Begrijpen wie begrijpen wil ! En zelfs in deze mini competitie is UNION veel beter dan Brugge - maar het geluk stond niet aan hun zijde en bij Brugge wel - Mignolet de beste keeper ? Daar droomt hij al lang van ..dus blijven dromen Mignolet.
 • Kris Pieters

  2 maanden geleden
  Proficiat Club, wie 34 op 36 haalt is de verdiende kampioen!
 • Louis Lembrechts

  2 maanden geleden
  Voor mij is Union kampioen.
 • Kurt Vantorre

  2 maanden geleden
  Denk dat fcb al een paar jaar los kampioen is op einde van competitie club waarom zo mekkeren nu tegen club
 • Monique Meiren

  2 maanden geleden
  Allé Union laat het hoofd niet hangen, jullie zijn veel beter dan Club en wat een seizoen Blijf er in geloven het kan nog. Trouwens voor veel supporters en dit van alle clubs zijn jullie de beste.
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.