Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAS Eupen EUP
1
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • 26' Goal Stef Peeters
 • Joseph Paintsil Goal 17'

“Ik vond het onterecht”: Vrancken en Genk, die in eerste match zonder Onuachu blijven steken op draw, klagen niet na afgekeurde goal Eupen

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft zijn eerste wedstrijd in het post-Onuachu tijdperk niet kunnen winnen. Op Eupen bleef de koploper steken op een 1-1-gelijkspel, al mocht het niet klagen dat de VAR de 2-1 van de thuisploeg afkeurde. “Onterecht afgekeurd”, gaf Wouter Vrancken zelfs toe.

21 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  De speler die het doelpunt voor Eupen maakt loopt niet buitenspel, want zijn doelpoging gaat rechtstreeks naar doel en niet naar een ploegmaat. Conclusie geldig doelpunt.
 • Wilfried Kumps

  2 maanden geleden
  Uniformiteit is inderdaad een probleem! Toch vind ik (persoonlijk) het terecht afgekeurd. De speler die buitenspel stond springt toch naar de bal, neemt dus toch deel aan het spel? De regels worden bewust zo opgesteld dat er interpretatie mogelijk is, en er zodoende dus discussie en 'emotie' ontstaat!
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @christiaan goethals : de afgekeurde goal van club tegen Anderlecht vergeten na tussenkomst van var?
 • Jan Vandaele

  2 maanden geleden
  Uit gekochte boel ,Eupen moet in eerste blijven ,ten nadele van een west Vlaamse ploeg ,volgend jaar maar16 ploegen .de rest kan je wel raden .
 • Francine Nickmans

  2 maanden geleden
  Eupen bestolen door de scheidsrechter.
 1. BEKIJK. Boyata uitgefloten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfestival
  Play
  Jupiler Pro League
  21

  BEKIJK. Boyata uitgeflo­ten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfes­ti­val

  Een avond om heel snel te vergeten, werd het voor Dedryck Boyata zaterdag. Met een dramatische terugspeelbal aan de basis van de Oostendse aansluitingstreffer, met een penaltyfout aan de basis van de gelijkmaker. Gelukkig voor de Rode Duivel dat Club de scheve situatie nog kon ombuigen, of het fluitconcert aan zijn adres had nog veel harder weerklonken op Jan Breydel.
 2. “Ik heb niet het gevoel dat het nog goed komt”: Marc Degryse ziet het somber in voor Club Brugge en Scott Parker
  PREMIUM
  61

  “Ik heb niet het gevoel dat het nog goed komt”: Marc Degryse ziet het somber in voor Club Brugge en Scott Parker

  Nog altijd niet gewonnen voor eigen publiek en ook in de Brugse derby bleef Club onder Scott Parker steken. Onze huisanalist Marc Degryse zag dat blauw-zwart de wet van de sterkste moest ondergaan tegen groen-zwart. Daarbovenop vraagt hij zich af hoe ver het geduld van voorzitter Bart Verhaeghe zal dragen als de huidige situatie blijft aanhouden. “Als je vandaag moet vaststellen dat Club Brugge, met het beschikbare materiaal, niet klaar was om deze derby te spelen, dan heb je toch echt wel een heel groot probleem.”