Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Ik heb nog niet alles bereikt. Verre van zelfs”: Lawrence Visser, nummer één onder Belgische refs, hoopt op nieuwe aanduiding in Champions League

Jupiler Pro LeagueGeen Real Madrid en geen Champions League, maar wel Charleroi en de Jupiler Pro League: voor ref Lawrence Visser is het morgen back to reality na z’n debuut op het kampioenenbal. “Of ik me daar even hard voor kan opladen? Absoluut. Driehonderd procent.”

9 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Niet te geloven dat die man Europees mag fluiten toch ...🙄...? Kan het nog niet in onze pruts Jupiler league ...
 • Rudi Meulemeester

  2 maanden geleden
  Als je flink je best doet en 'zeer professioneel' (in de betekenis van Bart Verhaeghe tijdens zijn legendarisch interview live op tv na de verloren PO 1 match tegen RSCA) bent, zal je in België wel aan de bak blijven. Alleen, in Europa heeft Verhaeghe (voorlopig) niet zoveel te zeggen. Jammer voor jou. Visser behoort samen met Van Driessche en Boterberg tot het absolute podium van slechtste refs allertijden.
 • kamiel De Vleeschouwer

  2 maanden geleden
  En dan is er ene die Bleeckjes iedere maandag de flaters van de refs komt goedpraten.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  De media -supporters en de Var enzovoorts brengen de scheidsrechters in verwarring. Vele zullen misschien niet weten dat elke scheidsrechter aan een club verbonden is, want de clubs zijn of waren verplicht jonge scheidsrechters aan te bieden.
 • Francois Troch

  2 maanden geleden
  Probeer eerst in de jupilair league goed te blazen
 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.