Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Cercle Brugge CER
2
EINDE
0
RFC Seraing SER
 • 20' Goal Dino Hotic
 • 45' Goal Leonardo Da Silva Lopes

Hotic zet Cercle met geweldige goal op weg naar 2-0-zege tegen Seraing, Bruggelingen pakken 12 op 12

Jupiler Pro LeagueWie kan Cercle Brugge afstoppen? De Vereniging bolt lustig verder weg van de degradatiezone. Tegen een onmondig Seraing werd de klus tijdens een sterke eerste helft al geklaard. Met 12 op 12, waarbij de perfecte 9 op 9 sinds het aantreden van Dominik Thalhammer als opvolger van Yves Vanderhaeghe, klimt Cercle nu zowaar naar een tussentijdse gedeelde elfde plaats naast Racing Genk. Wie dat een maand geleden had voorspeld, was in een instelling gestopt.

2 reacties

 • urbain schotte

  5 maanden geleden
  Blij dat Cercle uit het dal klimt ! Ben, als Bruggeling, supporter van Cercle EN Club ! Zie altijd graag beide ploegen winnen.
 • Kjell Van daele

  5 maanden geleden
  Cercle had daar nu ook gestaan met Yves als trainer z, ploeg was just opgebouwd, nieuwe trainer heeft er niks met te zien... Shame on you bestuur van cercle brugge
 1. Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk
  Champions' Play-Offs
  19

  Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk

  Advantage Club Brugge. Halfweg de Champions’ Play-Offs is Club Brugge over Union in de stand gesprongen en ook de statistieken geven momenteel het voordeel aan Club. Kansberekening van de hand van professor Jean-Pierre Ottoy van de Universiteit Gent en zaakvoerder van Statter, leert dat blauw-zwart 56,2% kans maakt om straks kampioen te spelen. Voor Union is dat 43,5%. En er is zowaar ook nog een scenario waarin Anderlecht de titel kan pakken.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.