.
Volledig scherm
. © rv/Photo News

“Hopelijk komt er geen strenge winter op ons af”: ontdek de knettergekke kalender van het nieuwe voetbalseizoen

Jupiler Pro LeagueVanmiddag werd de bomvolle kalender bekendgemaakt van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League en 1B, omgedoopt tot de Challenger Pro League. “Hopelijk komt er geen strenge winter op ons af", bidt kalendermanager Nils Van Brantegem. Ontdek hieronder de volledige kalender, met een openingsweekend om U tegen te zeggen.

17 reacties

 • Carol Vander Cruyssen

  2 maanden geleden
  @Ben Spelmans: vorig seizoen zal je waarschijnlijk ook een complottheorie gezien hebben, toen Anderlecht mocht beginnen tegen een promovendus (SG). NIEMAND zal toen voorspeld hebben, dat dit een absolute topper was. Trouwens: alle ploegen spelen 2 keer tegen elkaar, 1 keer thuis en 1 keer uit. En het is trouwens toch in het PO-gedrocht dat de prijzen worden uitgereikt.
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Club-Genk om 13u30. De club-supporters uit Genk gaan blij zijn. Bus vertrekt om 5 uur smorgens
 • Thierry Deleener

  2 maanden geleden
  Ze zijn dik betaald ! dus niet klagen. Er zijn heel heel veel mensen die harder moeten werken aan de band, kuisen elke dag .. Hou op met klagen of verander van job
 • christophe laporte

  2 maanden geleden
  Waarom ligt de competitie eigenlijk stil in November / December? Omdat er een WK is in Qatar? Hoeveel spelers uit de Jupiler League gaan daar spelen? Voor die misschien 6 a 7 spelers leggen we een volledige competitie stil?
 • Gino Demeersman

  2 maanden geleden
  Waarom niet een aantal woensdagen in augustus spelen… dan is er meer ruimte in de winter
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.