.
Volledig scherm
. © rv/Photo News

“Hopelijk komt er geen strenge winter op ons af”: ontdek de knettergekke kalender van het nieuwe voetbalseizoen

Jupiler Pro LeagueVanmiddag werd de bomvolle kalender bekendgemaakt van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League en 1B, omgedoopt tot de Challenger Pro League. “Hopelijk komt er geen strenge winter op ons af", bidt kalendermanager Nils Van Brantegem. Ontdek hieronder de volledige kalender, met een openingsweekend om U tegen te zeggen.

17 reacties

 • Carol Vander Cruyssen

  2 maanden geleden
  @Ben Spelmans: vorig seizoen zal je waarschijnlijk ook een complottheorie gezien hebben, toen Anderlecht mocht beginnen tegen een promovendus (SG). NIEMAND zal toen voorspeld hebben, dat dit een absolute topper was. Trouwens: alle ploegen spelen 2 keer tegen elkaar, 1 keer thuis en 1 keer uit. En het is trouwens toch in het PO-gedrocht dat de prijzen worden uitgereikt.
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Club-Genk om 13u30. De club-supporters uit Genk gaan blij zijn. Bus vertrekt om 5 uur smorgens
 • Thierry Deleener

  2 maanden geleden
  Ze zijn dik betaald ! dus niet klagen. Er zijn heel heel veel mensen die harder moeten werken aan de band, kuisen elke dag .. Hou op met klagen of verander van job
 • christophe laporte

  2 maanden geleden
  Waarom ligt de competitie eigenlijk stil in November / December? Omdat er een WK is in Qatar? Hoeveel spelers uit de Jupiler League gaan daar spelen? Voor die misschien 6 a 7 spelers leggen we een volledige competitie stil?
 • Gino Demeersman

  2 maanden geleden
  Waarom niet een aantal woensdagen in augustus spelen… dan is er meer ruimte in de winter