Hommeles op het Kiel: Beerschot-fan gooit vuurpijl in Antwerp-vak, veldbestorming na de wedstrijd

76 reacties

 • peter destoop

  1 maand geleden
  afschaffen die handel. Voetbal is passé, enkel nog voor marginale dronkaards en in de loges, politiekers die cadeautjes toegeschoven krijgen om gans dat gedrocht in leven te houden. coronaproof? mon "Q"
 • PETER VERGAUWEN

  1 maand geleden
  Is eigenlijk een aanslag op mens, kinderen enz terroristisch van aard dus zelfde straffen Maar ja het gerecht zag , kwam en maar liet hem weer vrij
 • Maria Verbaenen

  1 maand geleden
  Is dit nog voetbal? Ontspanning, sportieve rivaliteit maar ik zie meer en meer geweld en agressiviteit... die amokmakers moesten zich diep schamen.. ga je ergens anders afreageren ipv de sfeer voor supporters en spelers te verpesten !!
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  voetbal een feest !!! voetbal is oorlog , je zal daar maar zitten met je zoontje van pakweg jaar of 11 , eens een plezante voetbalnamiddag en dat kind is getraumatiseerd als dat wat tegenslaat in brussel betogingen ook vernielingen brandstichting vandalisme ten top , dat men ergens niet mee akkoord is ok , maar bart de pauw is met zijn smsjes strenger gestraft , dit is toch niet meer normaal , wat is de volgende stap , bewapend enz...ik wil zelfs niet gratis gaan kijken
 • Michel Vranken

  1 maand geleden
  alle voetbal wedstrijden verbieden
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.