Club Brugge werd vorig seizoen kampioen, word jij dit jaar de kampioen in onze Gouden 11?
Volledig scherm
Club Brugge werd vorig seizoen kampioen, word jij dit jaar de kampioen in onze Gouden 11? © BELGA

Hoe speel je mee met de Gouden 11, en hoe win je... 25.000 euro?

Geduld wordt beloond. Nog heel even en de Belgische voetbalcompetitie gaat weer van start. Bovendien, en uiteraard nog véél belangrijker, begint dan ook de Gouden 11 weer! Omdat het al even geleden is, geven we hierbij nog even mee hoe je meespeelt met de Gouden 11, nog steeds via www.gouden11.be, én, nog veel belangrijker, wat je exact allemaal kan winnen als je meedoet.

 1. Roman Yaremchuk mag niet weg bij AA Gent
  Jupiler Pro League

  Roman Yaremchuk mag niet weg bij AA Gent

  Zondag, na een uitstekende wedstrijd tegen Beerschot, liet Roman Yaremchuk duidelijk verstaan dat hij een transfer wou realiseren. “Ik wil weg”, aldus Yaremchuk toen. Vandaag werd de spits in de namiddag naar de Ghelamco Arena geroepen, waar hij te horen kreeg dat hij de club onder geen beding mag verlaten. Yaremchuk vertrok vanavond naar Oekraïne voor interlands tegen Duitsland en Spanje. Volgende week keert hij terug naar ons land. Er zullen ongetwijfeld nog gesprekken volgen om de ambities van de club en de speler op mekaar af te stemmen. Yaremchuk heeft bij Gent nog een contract tot 2023.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”