Jan Van den Bergh kopt de 2-2 binnen in KV Mechelen - Beerschot.
Volledig scherm
Jan Van den Bergh kopt de 2-2 binnen in KV Mechelen - Beerschot. © Photo News

Hoe na Beerschot ook Antwerp spektakelduel won, de vijf Genkse goals, de Clásico: alle hoogtepunten van speeldag 14

4 reacties

 • Luc Cleynhens

  2 maanden geleden
  Om echt voetbal te zien moet je in het Antwerpse zijn en niet bij die ploeg die te goed is voor de JPL ! Alleen goed voor de slakken competitie  hi hi hi
 • Patricio Murphy

  2 maanden geleden
  Dirk vd Bogaert je vergeet wie Beerschot al wel weggespeeld heeft! De jaloezie en frustraties tussen jouw regels te lezen! Al eindigen we 10e dan nog ons jaar geslaagd!
 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Blijven dromen Frankie Bressinck, als dat ploegske bij de eerste tien eindigt mogen ze beide pollekes kussen. 33 doelpunten tegen en dat geluk blijft niet duren. Weggespeeld tegen een zeer wisselvallig Gent, weggespeeld tegen een twee klassen sterker Antwerp waar ze onbegrijpelijk de wedstrijd met elf mogen uitspelen. En ook afgelopen weekend onverdiend gewonnen tegen KVM waar Frans in feite na 10 minuten al onder de douche had moeten staan. 
 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Beerschot is op dit ogenblik de beste ploeg in competitie punt! Ze kunnen terugkomen na een achterstand, ze proberen iets, ze hebben 2 spelers die iets kunnen, Holzhauser en Tissoudali en een goeie trainer die niet te beroerd is om in te grijpen. Als Club, Anderlecht, Standard en Gent zo blijven klungelen hebben ze een kans om kampioen te spelen!
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"