BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoe KV Kortrijk en niet Moeskroen de jackpot won met Terem Moffi, die voor 8 miljoen naar Frankrijk trekt: “Aanpassen? I was born ready”

KV KortrijkWeggeplukt uit Litouwen, voor och god 150.000 euro. Om hem acht maanden later alweer te verkopen voor… 8 miljoen. Reconstructie van hoe KV Kortrijk met Terem Moffi (21) de jackpot won.

0 reacties

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren
  Jupiler Pro League
  4

  Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe na 0 op 9 in erg vieze papieren

  Union had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.