Stengs en Raman: beiden pakten ze een oliedomme rode kaart.
Volledig scherm
Stengs en Raman: beiden pakten ze een oliedomme rode kaart. © Belga

“Hij wist niet dat hij al geel had gekregen”: domme rode kaarten ontsieren duel tussen Anderlecht en Antwerp

Jupiler Pro LeagueDom. Dommer. Domst. En dan pas de rode kaarten die vielen in de partij tussen Anderlecht en Antwerp. Eerst Calvin Stengs na een gefrustreerde slag in het gezicht van Diawara, nadien Benito Raman die vergeten was dat hij al op scherp stond.

17 reacties

 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Heb De Laet nog nooit zo rap zien lopen tijdens een wedstrijd. Jongens! Hij was precies the roadrunner.
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Antwerp komt hier goed weg, De Laet had ook rood moeten krijgen.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Die speler v Antwerp denkt dat hij in een boksmatch zit.
 • Guy CROON

  2 maanden geleden
  Raman : hij had vergeten dat hij een gele kaart al gekregen had. Gemakkelijk gezegd om zich te beshermen.
 • Dominique Schokkelé

  2 maanden geleden
  Hij wist niet… 🙄
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.