Lamkel Zé verliet boos het veld na zijn wissel
Volledig scherm
Lamkel Zé verliet boos het veld na zijn wissel © BELGA
KAS Eupen EUP
0
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • Dylan Mbayo Goal 82'

“Hij hangt mijn kl*ten uit”: boze Lamkel Zé zorgt meteen voor heibel bij KV Kortrijk

Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk boekte afgelopen weekend een deugddoende overwinning in Eupen, maar de zege werd ietwat overschaduwd door een boze Didier Lamkel Zé. De Kameroener stapte bij zijn vervanging prompt richting kleedkamers. Lamkel Zé gunde z’n coach geen blik en riep: “Hij hangt mijn kl*ten uit.”

10 reacties

 • Wilfried Spoelders

  3 maanden geleden
  Bij Antwerp liet hij zien dat hij een topvoetballer is. Hij heeft enorm veel tegenstand omwille zijn menselijke foutjes. Blijft hem volgen,zelfs bij een kleine onverschilligheid ,blaast het hem tegen op zijn verleden waarin de media hem nog dieper kwets. Uiteraard was hij ontgoocheld bij zijn vervanging. Is toch menselijk,vandaar zeg ik. Geef die man zijn motivatie die hij verdiend. Ik hoop dat hij zijn waarde als voetballer 'nog kan bewijzen. Want hij is een zeer goeie voetballer.
 • jules jans

  3 maanden geleden
  Terug van waar hij ooit kwam.
 • Jeroen De Bie

  3 maanden geleden
  Blijkbaar hebben ze bij kortrijk niet begrepen dat voetbal een ploegsport is. Je mag de beste speler ter wereld zijn, maar als je de sfeer alleen maar verzuurd, dan komt dat niet ten goede van de ploeg. Als hij dan toch zo´n goede speler is, zal er wel een ander reden zijn dat er vanuit buitenland geen interesse is in hem.
 • jochen pionner

  3 maanden geleden
  Een ietwat speciale persoonlijkheid, maar een top voetballer. En dat kan KVK zeker gebruiken.
 • PHILIPPUS DE GEEST

  3 maanden geleden
  Wie haalt zo iemand nog in zijn ploeg,