Volledig scherm
© BELGA

Het laatste interview van een scherpe Montanier? “Alles gedaan wat we konden, zelfs al was het soms onbeholpen”

StandardHet ontslag van Philippe Montanier lijkt slechts een kwestie van tijd. Zeker nu ook de fans hun Franse trainer beu zijn. Na de nederlaag tegen Moeskroen (0-1) sprak Montanier nog wel strijdende taal (“als we aan hetzelfde zeel trekken, raken we hieruit”), maar was hij ook scherp voor zijn ploeg. 

3 reacties

 • Eduard Baekelmans

  1 maand geleden
  Zelfs Guardiola of Klopp zouden met deze kern niks halen!
 • bilal bruggen

  1 maand geleden
  Montanier zo snel mogelijk buiten en in januari enkele serieuze versterkingen, zeker in de spits. Helft van de kern voldoet niet aan het niveau van een top club.
 • johan vandevenne

  1 maand geleden
  Met spelers zoals Jans,Ducenne en Gavory achteraan kun je geen wedstrijd winnen,hebben duidelijk te weinig kwaliteit voor een topploeg...en als je dan een creatieve speler zoals Carcela al weken geen speelminuten gunt !!!
 1. Basisplaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona
  Jupiler Pro League
  5

  Basis­plaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona

  Lamkel Zé staat om negen uur aan de aftrap bij Antwerp tegen Cercle. Iets wat tot voor kort onwaarschijnlijk leek. Frank Vercauteren zag de voorbije dagen en uren immers de ene na de andere speler uitvallen. Nadat Hongla (geschorst) en Haroun (niet fit) al onbeschikbaar waren, kwamen daar nu ook Gouden Schoen Refaelov en topschutter Mbokani bij. Het duo is niet helemaal speelklaar en krijgt uit voorzorg enkele extra dagen rust. Nog een grote opdoffer is echter het uitvallen van Jérémy Gélin en Koji Miyoshi. Het duo testte positief op corona en kan dus uiteraard niet starten.
 1. De zeges van Anderlecht, Club en Antwerp, verrassend verlies AA Gent: alle beelden van de 19de speeldag
  Play
  Jupiler Pro League

  De zeges van Anderlecht, Club en Antwerp, verrassend verlies AA Gent: alle beelden van de 19de speeldag

  En op speeldag 19 sluipt Anderlecht de top vier binnen. Beerschot werd opzij gezet, net zoals Antwerp dat (laat) deed met Charleroi. Zaterdag won Club al ruim van Eupen en was er de verrassende nederlaag van AA Gent bij Kortrijk. Zo zijn de Buffalo’s samen met een zwalpend Standard en Genk -niet verder dan een draw thuis tegen Waasland-Beveren- de verliezers van de speeldag. Onderin deed Moeskroen slechte zaken door de kelderkraker tegen KV Mechelen te verliezen.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk